Retail

Soluții în Retail

Soluții de analiză video inteligente. Măsuri de prevenire și securitate.

Studiile arată că, an de an, se înregistrează pierderi semnificative în urma inventarelor, în industria de Retail, ceea ce înseamnă nereguli precum furt, fraudă și manipulare. 

Supravegherea video este extrem de importantă în industria de Retail. Soluțiile de analiză video MOBOTIX pot furniza mai mult decât simple mărturii și pot preveni evenimentele neplăcute, înainte ca acestea să se producă.

Siguranță și minimizare a costurilor în industria de Retail

Sistemele indoor sunt ideale în industria de Retail. Tehnologia emisferică a camerelor MOBOTIX oferă vedere 360°, fiind optimă pentru intervale scurte de monitorizare, la interior. Camerele efectuează corecții ale imaginilor, oferind cea mai bună rezoluție, fără a necesita o lățime de bandă mai mare.

Modelul c26 permite numărarea obiectelor sau persoanelor și afișarea unei hărți termice a mișcării, fără software sau infrastructură suplimentară, ceea ce îl recomandă pentru utilizarea în industria de Retail sau în instituțiile publice. În plus, intrările în zonele cu acces interzis sau duratele de ședere pot declanșa evenimente în cameră.

Astfel, retailerii pot îmbunătăți modul de lucru al angajaților, dispunerea produselor la raft și plasarea reclamelor și a ofertelor pe fiecare raion, printr-o imagine de ansamblu optimizată, date de analiză suplimentare și o hartă termică a mișcărilor și datelor de tranzacție. Vânzările cresc, în timp ce costurile se reduc la minimum.